viernes, 20 de julio de 2012

FRIENDS FOR CHANGE DISNEY



Amics de Disney per al Canvi (també coneguda com Amics pel Canvi: Projecte Verd) és un pro-social "verd", iniciativa que va començar l'estiu de 2009. Disney protagonitzada per problemes d'estrès ambiental en la campanya, animant als aficionats a l'acció. La campanya d'un any de durada es basa en com les estrelles de Disney en contacte amb els joves aficionats. Miley Cyrus, Selena Gomez, els Jonas Brothers i Demi Lovato van estar entre les estrelles originals dels 30 segons a 2 minuts anuncis de servei públic que està sent emès en Disney Channel. Com a part de la iniciativa, els nens tindran la possibilitat de triar com Disney va a invertir un milió de dòlars en diversos programes ambientals. [2] La iniciativa va ser presentada en lloc dels Jocs de 2009 i 2010 de Disney Channel. La primera de Disney amics Jocs per al canvi es va estrenar 24 juny 2011 a Disney Channel, en substitució dels Disney Channel Games.



CANÇONS:


*"Make a Wave" és una cançó cantada per Demi Lovato i Joe Jonas d'Amics de Disney per al Canvi, un grup de caritat format per Disney per als seus "Amics pel Canvi" de la campanya. La cançó va ser escrita per Scott Krippayne i Peabody Jeff, el mateix equip que cançó escrita Jordin Sparks "This Is My Now" per American Idol. "Make a Wave", va ser presentat i realitzat en el Walt Disney World Resort a Lake Buena Vista, Florida. També va ser ofert el 2009 Els oceans llargmetratge de Disneynature.





**"We can change the world" és una cançó cantada per Bridgit Mendler per al Amics de Disney i per a la campanya. La cançó va ser escrita per Joaquim Persson i per ella mateixa.




***"Rise" és una cançó cantada per les Germanes McClain per al Amics de Disney per a la campanya. També va ser utilitzat en els crèdits finals de la pel.lícula de Disneynature, els ximpanzés. La cançó va ser escrita per les Germanes McClains.





  ****"Send It On" és una cançó d'Amics de Disney per al Canvi, un grup de caritat format per Disney. que inclou a Miley Cyrus, Jonas Brothers, Demi Lovato i Selena Gomez. La cançó ha venut 172,819 pistes la recaptació es destinarà a diverses organitzacions benèfiques. La cançó va aconseguir el lloc número 20 en el Billboard Hot 100. 





**** Totes aquestes cançons estan al iPod
del blog****
Donation distribution for Project Green[13][14]
AmountOrganizationIntent
$100,000Wildlife Conservation SocietyTo protect arctic wildlife from the effects of climate change
$50,000San Bernardino National Forest AssociationTo be used in the SBNFA's Children's Forest, where children plant new trees
$50,000Birdlife International and Haribon FoundationTo protect endangered tropical forests in the Philippines
$25,000CHF InternationalTo decrease pollution and deforestation by sending fuel-efficient stoves to Rwanda
$25,000ECOLIFE Foundation InternationalTo help end deforestation in the Oyamel forest in Mexico
$10,000Arbor Day FoundationTo replant trees in Florida state forests damaged by wildfires

No hay comentarios:

Publicar un comentario