sábado, 27 de julio de 2013

HAVAIANAS AJUDA A LA NATURA BRASILERA



La famosa marca brasilera de chancles: HAVAIANAS inverteix diner per algunes campanyes per poder millorar els ecosistemes destrossats de Brasil i fer-hi coses per la natura.

COMPRA LES SEVES CHANCLES ESPECIALS I AJUDARAS AL MÓN
WEB: http://www.havaianas-store.com/eshop/home/

L'Institut de Recerca Ecològica (IPE) és una organització no governamental brasilera que treballa per generar beneficis socioeconòmics a través de la ciència, l'educació i el desenvolupament d'activitats sostenibles. Havaianas ha donat més d'un milió de dòlars a la causa, el que ha permès al IPE promoure accions per a la restauració d'hàbitats naturals, la conservació de paisatges, l'educació i la participació de les comunitats. Les seves iniciatives sostenibles inclouen projectes de agrosilvicultura, cafè ecològic, vivers d'espècies forestals i artesania amb espècies locals.




Conservation International (CI) és una organització privada que treballa a tot el món per a la conservació i la sostenibilitat d'ecosistemes en perill. En comprar unes sandàlies Havaianas CI, ajudes a protegir l'amenaçat ecosistema marí de Brasil. Una part de les vendes netes del producte s'utilitza per finançar projectes de conservació marina a la costa de Brasil. A través d'aquesta col · laboració també donem suport a projectes d'inventariat i seguiment, així com altres estudis sobre els ecosistemes marins brasilers, amb una especial atenció a l'arxipèlag de Abrolhos.



No hay comentarios:

Publicar un comentario